Träning och priser
Till oss är alla välkomna, det spelar ingen roll om du tränat och tävlat i flera år eller om det är första gången du provar på kampsport. Våra rutinerade tränare individanpassar träningen utifrån varje medlem och ambitionsnivå. Det går även bra att engagera sig som stödmedlem i klubben för att på så sätt vara med och forma föreningen.

Ordinarie


I vår ordinarie grupp tränar alla som känner att de vill utvecklas inom kickboxning, boxning, K1 eller Muay Thai. Från 15 år och uppåt är du välkommen och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller rutinerad fighter.


Är du helt ny får du prova gratis, samtliga pass, i en vecka. Därefter erbjuder vi följande alternativ:


10-kort               500 kr (Giltlig 12 mån)

6 månader          1500 kr
12 månader         2700 kr


Medlemsavgift ingår priset.Barn- och ungdomsgrupper


Vi har valt att satsa mycket på barn och ungdomar och erbjuder därför två olika grupper. Vi använder oss av löpnade intag under terminen och stänger helt enkelt gruppen när den är full. Samtliga tränare på Fighting Spririt är erfarna pedagoger och har genomgått en rad utbildningar för att kunna skapa en trygg och säker miljö där barn och ungdomar känner att de får ha roligt samtidigt som de utvecklas i sin idrottBarn 11-14 - gratis prova på pass därefter:

1 termin 500 kr. 


Barn 6-10 - gratis prova på pass därefter:

1 termin 500 kr. 


Medlemsavgift ingår i priset


I en familj med flera utövande barn betalar ni 500 per termin för första barnet därefter 300 per termin och per övrig utövare.

Kampsportskolan


Kampsportsskolan är ett “testa och lära”-koncept där barn får möjlighet att testa på glädjefylld fysisk aktivitet och uppleva kampsportens positiva effekter.

MotoriQ - Kampsportsskola kommer att kombinera enkla grunder från Budo & Kampsportsförbundets olika idrotter i ett “testa och lära”-koncept. Utmaningar, övningar och aktiviteter i träningsupplägget kommer utformas med Physical literacy som metod, vilket gör att MotoriQ - Kampsportsskolan stimulerar glädje, motivation och en bred rörelsekompetens.

I och med MotoriQ - Kampsportsskola vill Budo & Kampsportsförbundet att fler barn får möjlighet att testa på glädjefylld fysisk aktivitet och uppleva kampsportens positiva effekter.

För barn 5-7år
Tisdagar: 17:00-17:50 start 26 januari t.o.m 23 februari
GRATIS!!!
BEGRÄNSADE ANTAL PLATSER - först till kvarn gäller

Medlemskap 

Som medlem och stödmedlem i föreningen är du med och formar vilken inriktning föreningen ska ha. Du väljer styrelse för föreningen på årlig basis och kan påverka hur träningspassen utformas och vika satsnigar som skall göras. Medlemskap i föreningen ingår i träningsavgiften men går även att lösas separat för den som inte vill träna, men ändå engagera sig. Medlemavgiften är 200 kr per år

Tävlingsgrupp


Fighting Spirit är en klubb som genom åren haft stora framgångar på både nationella och internationella tävlingar. Bland våra framgångar kan nämnas flera SM-guld och uttagningar till det Svenska landslaget. Det finns flera olika discipliner att tävla inom i kickboxning (K1, Kick-light, Full Contact etc). Det finns även tävlingar för juniorer


Att ingå i vår tävlinggrupp kostar inget extra men däremot lägger vi in olika extra pass inför tävlingar. Skulle du vara intresserad av att ingå i vår tävlingsgrupp pratar du med din tränare

Betalningsinfo 

Betalning sker till förljande ställe:


Plusgiro: 13 43 40-9

eller

Swish nr: 123 075 94 80 (2 kr extra för Swish)

Ange ditt personnummer, namn och adress och var beredd på att visa upp kvitto/betalningsinfo när du får ditt kort.